| PUSAT KESIHATAN UNIVERSITI

Audit Projek Formulasi Agihan dan Penyusunan Staf Bukan Akademik bagi Jawatan Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) dan Setiausaha Pejabat

Pada 13 Mei 2019, bertempat di bilik mesyuarat PKU, telah berlangsung audit bagi  di bawah pelaksanaan Bahagian Pengurusan Sumber Manusia, Pejabat Pendaftar, UPM. Audit ini telah dilaksanakan kepada semua Pembantu Tadbir (Perkeranian/Operasi) di Pusat Kesihatan Universiti, UPM.

Juruaudit  terdiri daripada Puan Zufliha Zakaria, Encik Taib Othman dan Puan Shammizah Ahmad. Skop audit ini bertujuan membentuk pelan formulasi agihan berdasarkan saiz sebenar (right sizing) dan melaksanakan penyusunan semula skop kerja staf bagi mengoptimumkan sumber tenaga. Audit tamat pada pukul 12.00 tengahari.

SXDdGAy~