Kata-kata Aluan Ketua Pusat Kesihatan Universiti

Assalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh dan Salam Sejahtera.

Alhamdulillah, segala puji-pujian bagi Allah Tuhan semesta alam,
Saya memanjatkan kesyukuran ke hadrat Ilahi kerana dengan izinNya Laman Web Pusat Kesihatan Universiti (PKU) berjaya diilhamkan dan dipertingkatkan pengisiannya dari semasa ke semasa. Saya juga ingin mengucapkan setinggi-tinggi perhargaan dan terima kasih kepada Dr Yahaya Abu Ahmad, mantan Ketua Pusat Kesihatan Universiti atas kepemimpinan beliau yang telah meletakkan PKU sebagai pusat tanggungjawab yang cemerlang.

Selaras dengan kemajuan teknologi masa kini, internet merupakan instrumen yang amat penting bagi menyampaikan maklumat secara pantas. Melalui laman web ini, PKU berharap dapat memberi informasi kesihatan yang terkini kepada warga UPM. Semoga dengan informasi kesihatan yang mudah diakses ini dapat memberi motivasi kepada kita untuk kekal sihat dan bertenaga sepanjang masa.

InsyaAllah segala maklumat yang dikongsi dalam laman web ini diharap dapat meningkatkan jaringan hubungan di antara pihak PKU dengan warga UPM.
Akhir kata, saya merakamkan ucapan terima kasih kepada semua yang sudi melayari Laman Web PKU.

Sekian, Wassalamualaikum warahmatullahi wabarakatuh.

“BERILMU BERBAKTI”

DR FAUZIAH ADNAN