| UNIVERSITY HEALTH CENTRE

8 GLASSES OF WATER DURING THE FASTING MONTH

Keep your hydration at the optimum level by this tips from the Ministry of Health Malaysia.

1 GLASS BEFORE SUHUR

1 GLASS AFTER SUHUR

1 GLASS AFTER MAGHRIB'S AZAN

1 GLASS AFTER MAGHRIB PRAYER

1 GLASS AFTER BREAKING FAST

1 GLASS AFTER ISYA' PRAYER

1 GLASS AFTER TARAWIKH

1 GLASS BEFORE SLEEP

REPEAT UNTIL THE LAST DAY OF RAMADHAN.:)

HAVE A BLESSED AND WONDERFUL RAMADHAN TO ALL UPM COMMUNITY FROM US AT THE UNIVERSITI HEALTH CENTER.

SXETVAZ~